Dapatkan Customer Anda Beli Produk Anda dgn 7 “click” sahaja!

Takde masa nak process payment customer? Invoice-invoice hilang? Susah nak track duit keluar masuk kat online bisnes anda? Slip2 payment semua hilang? Lupa customer yang mana beli produk apa?

Payment gateway boleh selesaikan masalah anda!

Online Payment Gateway tu apa?

Payment gateway ni biasanya digunakan dalam website E-Commerce. Macam Lazada, Zalora, dan lain2. Secara umumnya payment gateway ni customer kita guna bila nak buat pembayaran online.

Penting kah Payment Gateway ni?
OF COURSE! Lagipun belum banyak lagi bisnes yang ada payment gateway ni. RUGI! Sebab tak sedar kepentingan payment gateway ni! Sebab senang & semua benda boleh tgk. Zaman serba digital ni customer2 lagi suka beli dari mobile phone. Review boleh tgk, produk2 boleh tgk, kalau ada video, video pun boleh tgk

Bayangkan customer tuan2/puan2 buat pembelian produk hanya dalam 7 clicks/taps sahaja. Cuma sediakan konten menarik sahaja untuk “lead” customer2 ni pada payment page. Bukan tu saje, malah dengan adanya payment gateway dekat WEBSITE anda, pembayaran adalah lebih SELAMAT! Pelbagai jenis bank2 tempatan yang berkolaborasi dengan kami untuk sediakan payment gateway UNTUK ANDA!